orthopedikes epemvaseis
orthopedikes epemvaseis

Επεμβάσεις

Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις που πραγματοποιεί και οι παθήσεις στις οποίες διαθέτει εξειδίκευση είναι οι ακόλουθες:
N

Αρθροσκόπηση γόνατος

Με άψογη τεχνική και με τη χρήση του τελειότερου εξοπλισμού και αναλώσιμων Αμερικάνικης προέλευσης, διενεργούμε από 2001 πληθώρα αρθροσκοπικών επεμβάσεων που αφορούν: ρήξεις μηνίσκων, χονδροπαθειες, οστεοχόνδρινες βλάβες, ήπιες οστεοαρθρίτιδες του γόνατος με απόλυτη επιτυχία.
N

Ρήξη πρόσθιου χιαστού

Η αρθροσκοπική αποκατάσταση της ρήξης του προσθίου χιαστού συνδέσμου απαιτεί υψηλή εξειδίκευση, εμπειρία και γνώση της εμβιομηχανικής.

Έχουμε διενεργήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αρθροσκοπικής συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου τέλεια αποτελέσματα, ταχύτατη επιστροφή στις δραστηριότητες (εντός 15 ημερών), μηδενικές επιπλοκές, δια βίου αποκατάσταση.

N

Ρήξη Τενόντων-Συρραφές

N

Αρθροπλαστική γόνατος, ισχίου και ώμου

Η τεράστια εμπειρία μας στην ολική αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου (από το 1996) εγγυάται τέλειο λειτουργικό αποτέλεσμα και ελάχιστη ταλαιπωρία του ασθενούς.

Τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας και χρήση των τελειότερων προθέσεων της Ορθοπεδικής βιομηχανίας.

Τριήμερη νοσηλεία, ανώδυνα, πλήρης αποκατάστασης των αρθρώσεων.

N

Αρθροσκοπική συρραφή στροφικού πετάλου του ώμου (Rotator Cuff)

Πολύ μεγάλος αριθμός περιστατικών ρήξης του στροφικού πετάλου, οποιασδήποτε βαρύτητας αποκαθίστανται με άριστη τεχνική με τέλεια αρθροσκοπικά υλικά.

Παρακολούθηση περιστατικών επί 15ετία χωρίς μετεγχειρητικά προβλήματα ή επιπλοκές. Ταχύτατη επάνοδος στη καθημερινή δραστηριότητα.

N

Χειρουργική σπονδυλικής στήλης

Δισκοκήλες, κατάγματα σπονδυλικά, κατάγματα στένωση σπονδυλικού σωλήνα, αστάθειες.
N

Οστεοσύνθεση καταγμάτων

Με τη χρήση των τελειότερων υλικών (εσωτερική ή εξωτερική οστεοσύνθεση), οποιασδήποτε βαρύτητας και επιπλεξιμότητας. Κατάγματα άνω και κάτω άκρων, Σπονδυλική στήλη. Η συνεχής μετεγχειρητική παρακολούθηση σε συνδυασμό με την γνώση τόσο της εμβιομηχανικής, όσο και της φαρμακολογίας και της αποκατάστασης, εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα.
N

Σύνθετες περιπτώσεις νεοπλασμάτων

(Ευμεγέθεις καλοήθεις όγκοι, κακοήθεις όγκοι) αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της Ορθοπεδικής επιστήμης και της ογκολογίας σε συνεργασία με εξειδικευμένους, αναγνωρισμένους επιστήμονες (παθολογοανατόμους, ογκολόγους), step by step.
N

Βλαισός μεγάλος δάκτυλος

Αυτή η συνηθισμένη κληρονομική πάθηση που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες όλων των ηλικιών, αντιμετωπίζεται απ΄nτο ιατρείο μας με εξειδικευμένες μεθόδους ανάλογα με τη βαρύτητα της νόσου, πάντα σε επαφή με τα τελευταία δεδομένα της Ορθοπεδικής επιστήμης παγκοσμίως.

Μικρό χειρουργικό τραύμα, εγγυημένη αποκατάσταση της βλάβης σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς πόνο και δύσμορφες ουλές.

N

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Η αποσυμπίεση του μέσου νεύρου επιτυγχάνεται με μικροεπέμβαση διάρκειας δέκα (10) λεπτών με τοπική αναισθησία και συνολική παραμονή του ασθενή στο θεραπευτήριο μισή ώρα.

Ανώδυνο, μόνιμο αποτέλεσμα, μηδενικά ποσοστά υποτροπής.

Pin It on Pinterest

Share This